• NÁŠ AKTÍVNY ZAČIATOK DECEMBRA :)

          • December sme začali nielen zapálením prvej adventnej sviečky, ale aj veľkými prípravami na prichádzajúce najkrajšie sviatky v roku - Vianoce.

            V pondelok nás opäť po roku navštívil OLAF z Ľadového kráľovstva. Spolu si s deťmi zatancoval, potešil sa krásnym piesňam a básničkám a sľúbil nám, že  o rok príde zas :) Priniesol nám aj sladkú odmenu, ktorú škôlkári dostali nie len za pesničku, ale i za pekný obrázok, ktorý Olafovi nakreslili (tie si môžete pozrieť v predajni Nataly). 

            V utorok prišiel do našej materskej školy Klaun ADYNO (Teáter Komika), ktorý svojimi nezbednými a akrobatskými kúskami pomáhal deťom pripraviť pieseň pre Mikuláša. Bola to teda poriadna fuška zaplniť prázdny zošit notami.. Deťom ukázal rôzne druhy čarovných hudobných nástrojov a nakoniec vytvoril aj škôlkársky orchester :)   

            A keďže sme  s Klaunom Adynom vytvorili a zaspievali parádnu pieseň pre Mikuláša, ten nás naozaj prišiel pozrieť. Nesmel mu pravdaže chýbať ani anjelik Pomocník a čertík Bertík. Aj svätého MIKULÁŠA sme potešili piesňami a modlitbou. Čertík Bertík dobre poznal našich malých beťárikov, ale keďže sľúbili, že sa polepšia, jeho vrece zostalo prázdne :)

            Ďakujeme OLAFOVI a pánu Prílepkovi za toto každoročné prekvapenie (každý dostal Kinderčokoládky)

            Ďakujeme Klaunovi ADYNOVI za super zábavu a pieseň pre Mikuláša (divadlo bolo hradené z rodičovských peňazí na darčeky pre deti)

            Ďakujeme Mikulášskej partii za ochotu :), pánu starostovi za sladké balíčky pre deti,

            (druhý balíček deti dostali z jedálne)